Mälarkliniken Mälarkliniken

Välkommmen till Mälarkliniken!

Mälarkliniken har funnits i Gamla Stan sedan 1981 och 2016 tog tandläkare Anna Pettersson över kliniken. Mottagningen ligger i utkanten av Gamla Stan, Stockholm city, i anslutning till Järntorget.

Vårt mål är att ge våra patienter tandvård i världsklass. Det gör vi genom att hålla en hög utbildnings- och kunskapsnivå samt genom ett personligt bemötande där du kan känna att din munhälsa är i trygga händer.

Läs mer


Våra behandlingar

Allmäntandvård

Våra tandläkare på Mälarkliniken är allmäntandläkare

Läs mer
Tandhygienist

Vår tandhygienist på Mälarkliniken arbetar främst med förebyggande tandvård genom att ta bort tandsten, putsa och polera tänderna samt ta bort plack.

Läs mer
Estetisk tandvård

Estetisk tandvård, även kallad kosmetisk tandvård, innebär att vi förbättrar tändernas utseende.

Läs mer
Tandreglering

På Mälarkliniken erbjuder vi tandreglering med Six Month Smile och Invisalign.

Läs mer
Bettfysiologi

Tandläkarna Anna Karlsson, Pelle Jansson och Ulf Parke har vidareutbildats på Dawson Academy inom bettfysiologi och bettrehabilitering.

Läs mer
Implantatkirurgi

Tandimplantat används för att ersätta förlorade tänder. Tandimplantat är en konstgjord rot av metall som opereras in i käkbenet.

Läs mer
Väntrummet

Hitta till oss

Tunnelbana: Röd linje 13 och 14 eller grön linje 17, 18 och 19 till station Gamla Stan eller Slussen, sedan några minuters promenad.

Buss: Buss 2, 53, 55, 57 och 76 till hållplats Räntmästartrappan
Buss 59 till hållplats Kornhamnstorg.
Buss 3 till hållplats Mälartorget.

Bil: Då det är svårt att hitta parkeringsplatser i Gamla Stan rekommenderar vi att parkera på Södermalm och promenera därifrån till kliniken.

Om Oss

Anna Pettersson

Leg. Tandläkare

Anna har varit tandläkare sen 2006 och är specialiserad inom bettfunktion (balans i käkleder, muskler och tänder) och funktionell estetisk behandling. Hennes mål är att ge sina patienter livslång munhälsa, optimal funktion utan smärta och ett fantastiskt estetiskt resultat på ett sätt som hon själv önskar bli behandlad. Anna är medlem i The Dawson Academy.

Anna Pettersson

Pelle Jansson

Leg. Tandläkare

Pelle examinerades som tandläkare 2011. Sedan dess har han blivit medlem i The Dawson Academy och gått en utbildning som gett honom certifiering som Invisaligntandläkare. Pelle tycker det är viktigt att skapa trygga patienter med välfungerande munnar och bett, såväl funktionellt som estetiskt.

Pelle Jansson

Ulf Parke

Leg. Tandläkare

Ulf tog sin tandläkarexamen 1978 och är sedan 2000 medlem i American Academy of Cosmetic Dentestry och sedan 2017 medlem i The Dawson Academy. För Ulf är det viktigt att kunna erbjuda alla patienter ett brett utbud av omsorgsfull tandvård med hög kvalité.

Ulf Parke

Gunilla Jonsén

Leg. Tandhygienist

Gunilla Jonsén

Stina Eriksson

Receptionist

Stina Eriksson

Pia Mattson

Tandsköterska

Pia Mattson

Camilla Andersson

Tandsköterska

Camilla Andersson

Annika Strid

Tandsköterska

Annika Strid

Kontakt

Efter att du skickat in dina uppgifter kommer du att bli kontaktad av oss.