Estetisk tandvård

Estetisk tandvård

Estetisk tandvård, även kallad kosmetisk tandvård, innebär att vi förbättrar tändernas utseende. Det kan till exempel vara för att korrigera:

  • Missfärgningar
  • Skadade eller saknade tänder
  • Mellanrum mellan tänderna
  • Ojämna tänder
  • Fula eller spruckna fyllningar

Vid en konsultation med någon av våra tandläkare på Mälarkliniken går vi igenom dina önskemål och behov. Det kan exempelvis leda till att vi erbjuder tandblekning, skalfasader, Invisalign eller Six Month Smiles.


Estetiskt resultat med upprätthållen funktion

Vi har tandläkare som är medlem i American Academy of Cosmetic Dentistry, AACD, vilket innebär att vi erbjuder ansvarsfull estetisk tandvård där målet är att bevara den orala hälsan, bettfunktionen och utseendet under hela livet. Genom AACD får våra tandläkare också utbildning inom de senaste framstegen för kosmetisk tandteknik och materialanvändning.

Våra tandläkare är även utbildade på The Dawson Academy vilket innebär att de kan analysera bettproblem och käkrelaterade sjukdomar. En ”Dawson-tandläkare” behandlar inte bara uppenbara problem utan kan också se de problem som inte visat tecken än. Vid ditt besök går vi därför igenom alla delar såsom tuggsystem, käkar, ansikte, muskler och tänder – allt för att kunna vidta åtgärder i ett tidigt skede och minska tandvårdskostnaderna.

5
Betyg
10
Antal
10
Rek.

Estetisk tandvård